top of page

ROAD SK & JUSTIN PAUKIN GOLF CUP, RED OAK NITRA

Aktualizováno: 6. 5.

Golfová túra Prvého žilinského golfového klubu bola odštartovaná na prekrásnom golfovom ihrisku RED OAK, Nitra. Skvelá kondícia ihriska bola nad očakávania, vzhľadom na rozbiehajúc sa outdoorovú golfovú sezónu. V Nitre akoby zima ani len nebola. Skutočný nadštandard!


Rýchle, profesionálne green(y); nízko kosená faraway, s pocitom akoby ste kráčali po mäkkom koberci; vykosený rough(y), ktorý do veľkej miery uľahčil hľadanie golfových loptičiek; a v neposlednom rade perfektné počasie, ktoré príjemný pocit z golfového dňa len umocnilo.


Golfisti sa postupne stretali na cvičných tréningových plochách. Nikomu nechýbal úsmev na tvári a už vôbec nie odhodlanie, zahrať dnes svoj najlepší výsledok.




Aj vďaka ústretovej spolupráci zamestnankyne golfovej recepcie, registrácia prebiehala plynule. Prípitok či darček do bagg(u) boli a sú samozrejmosti, ktoré na golfovom turnaji ROAD SK & JUSTIN PUKIN GC, garantov turnaja Martina a Dávida Paučinovcov, nikdy nechýbali.



Postupným štartom sme flight po flight(e) vstúpili do golfovej hry.



Udržujte si zmysel pre humor. V živote už máte stresu dosť. Nedovoľte, aby vám neúspešné odpaly zničili hru, ktorú si máte užívať. (Amy Alcott)


Aj takto sa dá charakterizovať dnešný turnaj: "Čerstvý vzduch, slniečko v tvári, ambície zlepšenia sa od jamke k jamke a na záver, parádne chladené pivko v clubhouse." Všetci dobre vieme, že tento šport je dokonalým terapeutom hektických pracovných dní.


Garanti turnaja, Martin a Dávid sa postarali nie len o kvalitný pitný režim a občerstvenie, ale aj o krásne a praktické ceny pre víťazov.

V kategórii STBF MIX NETTO zvíťazil Martin Sakál pred Dávidom Paučinom a Samuelom Sakálom. Dávid svoju cenu prenechal Milanovi Čellárovi, ktorý sa umiestnil na štvrtej priečke.

V kategórii BRUTTO MIX sme pogratulovali rovno dvom víťazom, Martinovi a Samuelovi Sakálovcom, ktorí zahrali ihrisko s najnižším počtom rán, 84.



Víťazi doplnkových súťaží

Martin Sakál do tretice odchádza aj s ďalšou cenou, LONGEST DRIVE (najdlhší odpal zahral spomedzi všetkých hráčov na súťažnej jamke č. 9).

Rastislav Dolník zvíťazil v súťaži NEAREST TO PIN (na jamke č. 17 odpálil prvou ranou najbližšie k vlajke).

Víťazom srdečne gratulujeme!!!




Tešíme sa na najbližšie stretnutie v Penati, Šajdíkove Humence. Registrácia onedlho k dispozícii.

Tím P.Ž.G.K..

36 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page