top of page

POKRAČUJEME V PODPORE ŠPORTU DETÍ A MLÁDEŽE

Aktualizováno: 24. 9. 2022

Prvý žilinský golfový klub aj naďalej podporuje v našom tréningovom centre deti a mládež. Leto sa skončilo a výhody nášho športového centra len teraz naberajú na vážnosti trénovať aj počas zimy, keď vonku prší alebo dokonca sneží.

Chipp&Putt areál je plne otvorený pre deti a mládež, kým neudrú prvé mrazy.

Driving je pre deti a mládež sprístupnený v jesenných mesiacoch každý deň od 14:00 do 16:00h, pričom je nutná včasná rezervácia, aspoň jeden deň dopredu.

Optimálny tréning aj s vizualizáciou golfového ihriska, je pre deti a mládež sprístupnený v indoorovom priestore na golfovom simulátore každý deň v čase od 14:00 do 16:00h. Opäť, včasná rezervácia simulátora je nutná.

Začal sa školský rok a tréningové plochy sme sprístupnili aj vysokoškolákom. Veríme, že tréning, ktorý u nás absolvujú každý utorok od 17:30 do 18:30h, im pomôže v zdokonaľovaní ich golfových schopností.


Rady golfistov sa tešia, pokiaľ sa môžu rozširovať o mladé talenty, nehovoriac o tom, že si môžeme povedať, že sme to aj my, kto týmto spôsobom podporil ich rast a chuť športovať. V sprievode rodičov a učiteľov sú brány klubu pre deti otvorené.


Tím P.Ž.G.K.

90 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page