top of page

OK GYN GOLF CUP, 5.KOLO GOLFOVEJ TÚRY P.Ž.G.K.

Prvý žilinský golfový klub je s Ropicami historicky zviazaný, nakoľko prvé výjazdy za golfovou turistikou smerovali práve tam.

O to príjemnejšie bolo, že k pôvodnej zostave priateľov klubu, pribudli noví, veselí, srdeční členovia, aj vďaka ktorým vznikla tohtoročná golfová túra.


Nostalgia! To je to správne slovo, ktoré vyjadruje príchod do clubhousu. V podstate sa po piatich rokoch našej ostatnej návštevy nič nezmenilo. Golfové ihrisko v štandardne dobrom stave, náročnosť zachovaná. A napriek tomu, že bol pondelok, vyťaženie ihriska absolútne.


Neskromne konštatujeme, že 5.kolo P.Ž.G.K. golfovej túry, pod záštitou garanta OK GYN Dušana K., bolo ukončené s vysokou spokojnosťou. A najspokojnejší odchádzali víťazi!



V kategórii STBF NETTO MIX zvíťazil Martin Sakál, ktorý zároveň zahral ihrisko na najnižší počet rán, pred Dušanom Kyškom a Martinom Paučinom. Víťazom srdečne gratulujeme!


Víťaz 5.kola golfovej túry P.Ž.G.K. OK GYN GOLF CUP Martin S. pred Dušanom K. a Martinom P.
Víťazi OK GYN GOLF CUP 2019 ROPICE

Dovidenia v záverečnom tohtoročnom kole, ktoré bude organizované v septembri pod záštitou garanta HRIVÍK GOLF CUP, Ostravice.

23 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page