top of page

MAJSTROVSVÁ P.Ž.G.K. 2019 PROSPER GOLF RESORT ČELADNÁ

Aktualizováno: 14. 10. 2019

Dva dni na golfovom ihrisku Presbourg Golf Čeladná, v plnej výbave, v plnom nasadení, členovia Prvého žilinského golfového klubu strávili posledný septembrový víkend s veľkým nadšením. Všetci zúčastnení pristupovali k Majstrovstvám veľmi zodpovedne.

Prvé kolo bolo odštartované na jamke č.1, New Course. Pre niektorých z nás bola táto časť golfového rezortu absolútnou novinkou. Množstvo prekážok, out-ových kolíkov, členité, rýchle greeny a mimoriadna návštevnosť ihriska, zvyšovali adrenalín v krvi od jamky k jamke. O majstrovský titul v prvom dni bojoval Marián Gróf pred Michalom Rapšíkom a Šimonom Trnkom, ktorí zahrali v kategórii BRUTTO v prvom kole najlepšie výsledky.

Vo večerných hodinách sme prejavili vďaku garantom letnej golfovej túry P.Ž.G.K. 2019, ktorí sa svojou solidaritou a spolupatričnosťou s klubom, postarali o zvýšený záujem o túru. Zároveň sme pogratulovali absolútnym víťazom golfovej túry, Dušanovi Kyškovi, Petrovi Tinkovi a Jurajovi Hrivíkovi, ktorý sa v dlhodobej tabuľke umiestnili na prvých troch pozíciách.

Gratulácie večera pokračovali, pretože v ďalších dvoch sprievodných súťažiach dňa 1.kola New Course, LONGEST DRIVE a NEARESTtoPIT, sme potriasli rukou Jurajovi Hrivíkovi a Martinovi Paučinovi.

Druhé kolo nasledujúceho dňa sme odštartovali skoro ráno na ihrisku Old Course. Počasie nám prialo. Perfektne upravené ihrisko, rýchle a kvalitné greeny neúmerne navyšovali počet rán na jamkách. Napriek celkovej obtiažnosti ihriska, Michal Rapšík, Milan Čellár a Šimon Trnka zahrali druhé kolo s najlepším BRUTTO výsledkom.


Po zhodnotení výsledkov oboch dní 28.-29.septembera 2019, Prosper golf course Čeladná, sa MAJSTERKOU Prvého žilinského golfového klubu stáva Ľubica Markulčeková, ktorá si svoj titul obhájila aj tento rok. Novým MAJSTROM Prvého žilinského golfového klubu sa stáva Michal Rapšík. GRATULUJEME!!!


V kategórii STBF NETTO MIX sme po zhodnotení oboch dní pogratulovali Michalovi Rapšíkovi, Martinov Paučinovi a Tiborovi Švecovi. Títo mladí muži zahrali najvyšší počet STBF bodov. Veľká gratulácia!


Sme nesmierne vďační! Za VÁS, milí PRIATELIA!!!

Do skorého videnia!

48 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page