top of page

MAJSTROVSTVÁ PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU 2021

Majstrovstvami P.Ž.G.K., ktoré boli organizované na golfovom ihrisku Black Stork Veľká Lomnica, sme úspešne ukončili outdoorovú sezónu tohto malého, ale seriózneho klubu. Dvojdňový turnaj preveril kondíciu, vytrvalosť a sebadisciplínu hráčov.


Počas prvého dňa nám prialo síce veterné, no slnečné počasie. Vďaka kooperácie vedenia klubu s manažmentom golfového rezortu, bolo všetko pripravené a zabezpečené tak, aby boli Majstrovstvá úspešne zahájené.


Vo večerných hodinách sme všetci spoločne oslávili klubovú integritu a zároveň, víťazov dvoch doplnkových súťaží NEAREST TO PIN a LONGEST DRIVE. Víťazmi sa stali súrodenci Jakub a Michal Rapšík.

Milan Čellár bol zároveň vyhodnotený ako najproduktívnejší hráč GOLFOVEJ TÚRY Prvého žilinského golfového klubu 2021.

Víťazom srdečne gratulujeme!


Druhý deň Majstrovstiev bol o niečo chladnejší. Napriek tomu nechýbal entuziazmus ani odhodlanie. Poradie hráčov vo flightoch predurčil individuálny hráčsky výkon z prvého dňa. A ako to už býva, zdravá športová rivalita len príjemne okorenila golfovú podtatranskú atmosféru.


Víťazmi hlavnej súťažnej kategórie, MAJSTERKA a MAJSTER klubu, sa na základe výsledkov súčtu dvoch dní, zaslúžene stali ĽUBICA MARKULČEKOVÁ a MILAN ČELLÁR.

V kategórii BRUTTO MIX bolo odmenené aj druhé miesto, ktoré obsadil Michal Rapšík a tretie miesto Samuel Sakál.


V doplnkovej súťaži kategória STBF MIX, po dvoch súťažných dňoch zvíťazil Samuel Sakál pred Milanom Čellárom a Miroslavom Kruželom.

Srdečná gratulácia!


Počas celej sezóny sme sa stretávali na rôznych ihriskách Slovenska, na ktorých nebola núdza napredovať a vylepšiť si tak golfové zručnosti. Náš tréning pokračuje, indoor je to najlepšie miesto, kde zotrvať v golfovom nasadení aj počas zimných dní či večerov.


Tešíme sa na spoločné chvíle v indoore! Všetci ste srdečne vítaní!



63 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page