top of page

HRIVIK GOLF CUP

Aktualizováno: 9. 9. 2020

Juraj Hrivík už po mnohé roky organizuje turnaj HRIVIK GOLF CUP na golfovom ihrisku v Ostraviciach. Práve vďaka dlhoročným korektným partnerským vzťahom, spokojnosti a ústretovosti nielen vedenia ale aj personálu, sa podujal zastrešiť sponzorskou podporou V.kolo golfovej túry P.Ž.G.K. práve tu.


Kvalita ostravského ihriska bola nepriazňou predchádzajúceho daždivého počasia znížená. Premočená farway, náhodné vody a paralelná údržba odpalísk a jamkovísk pieskovaním, sťažili náročnosť golfovej hry. Avšak treba konštatovať, že kompozícia golfového ihriska neuveriteľne hrá s prírodným skvostom tohto kraja.

Nádherné ihrisko, so srdečným odporúčaním!



Veľa úsmevu, veľa súdržnosti, veľa zhody, veľa výziev.

Mladí sa učia pracovať s nesmiernou túžbou po zdolaní svojich predstáv o veľmi slušnom výsledku. Starší sa snažia dokázať, že ich športový výkon sa neustále pohybuje v intenciách pokrokovej hry. Jedno je spoločné, golf je hrou pre každú vekovú kategóriu a učí nás pokore a disciplíne.

Každý z nás hľadá ten krásny kúsok miesta na zemi, kde sa môžeme zdokonaľovať v prítomnosti priateľov a známych. V kruhu skvelej partie ľudí!


Ako bolo už naznačené, ani tentokrát to víťazi nemali ľahké.

Víťazom V.kola golfovej túry, HRIVIK GOLF CUP

v kategórii STBF MIX NETTO, sa stal Michal Rapšík pred Demeterom Markulčekom a Dávidom Paučinom.

Ostravské golfové ihrisko zahral s najnižším počtom rán (kategória BRUTTO) Michal Rapšík pred Demeterom Markulčekom a Jurajom Hrivíkom. Samuel Sakál získal dodatočné ocenenie sponzora turnaja ako ďalší hráč s najnižším počtom úderov na ihrisku.

Víťazom GRATULUJEME!


Sponzor turnaja Juraj Hrivík s rodinou sa postarali o komfort nielen na ihrisku. Veľká vďaka za pohostenie aj za ceny pre víťazov.

Turnaj HRIVIK GOLF CUP, ktorý oficiálne ukončil golfovú túru Prvého žilinského golfového klubu 2020, je dnes už len príjemnou spomienkou.

Ďakujeme všetkým, ktorí ste sa zúčastnili čo i len jedného golfového turnaja golfovej túry 2020, nesmierne si to vážime!


Do skorého videnia!


104 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page