top of page

ABSOLÚTNI VÍŤAZI INDOOROVEJ GOLFOVEJ LIGY PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU, SEZÓNA 2023-2024

Aktualizováno: 10. 4.

V piatok, dňa 5.apríla sme v golfovom klube oslavovali víťazov IGL a zároveň sme si vychutnávali fantastický jelení guľášik, symbol otvorenia letnej golfovej sezóny. Priateľské stretnutie prebiehalo v perfektnej atmosfére, družnej debate so všeobecnou spokojnosťou. Nikto nemôže pochybovať o spoločenskej integrite členov Prvého žilinského golfového klubu, ktorí sa aktívne spolupodieľajú na budovaní stabilného športového zázemia so zreteľom na aktívny oddych a zábavu súčasne.



Za aktívnym oddychom a tréningom golfu počas zimy si môžete predstaviť aj Indoorovú golfovú ligu, do ktorej sa môžu zapojiť nie len členovia klubu ale aj jeho sympatizanti.

Šesť mesiacov vzájomných zápasov vyprodukovalo absolútnych víťazov, ktorým sa v dlhodobom rebríčku načítali aktívne výsledky podľa pravidiel hry. 80% hráčov odohralo všetky vylosované svetové ihriská. V tomto je Full Swing Golf Simulátor výnimočný, pretože aj vďaka simulácii sa viete preniesť v priestore a vyskúšať si tak prostredie konkrétneho golfového ihriska. Vskutku zábava so športovým nasadením a tréningom v jednom.



Absolútnym víťazom IGL P.Ž.G.K. sezóny 2023/2024 sa stal Róbert Kohár pred Rudolfom Madajom a Jaroslavom Kaščákom.

Víťazom gratulujeme a v letnej sezóne im zo srdca prajeme výborné golfové výsledky.


Počas celého večera sme sa hostili a vychutnávali si skvelý guľáš, zapíjali ho parádnou plzničkou a pochutnávali si na koláčikoch domácej výroby. Skvelý večer v skvelej atmosfére s perfektnými ľuďmi.



Ďakujeme Vám, Tím P.Ž.G.K..




83 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page