top of page

5. KOLO LETNEJ GOLFOVEJ TÚRY PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU, HRIVIK GC, OSTRAVICE

Na golfovom ihrisku v Ostraviciach, tím Prvého žilinského golfového klubu ukončil rad súťažných, priateľských stretnutí letnej túry ročníka 2022.


Ktokoľvek, kto hral golf na tomto ihrisku vie, že je skutočne kondične náročné. Je charakteristické výškovými presunmi, kopcovitým terénom, množstvom vodných či pieskových prekážok. Napriek všetkému je toto ihrisko zaradené v kategórii "obľúbené". Dôvod je prostý. Architektúra porastov, jazierok a zasadenia greenov v lone prírody, kedy vám občas cestu skríži srnčia, je pastvou pre ľudský zrak aj srdce. Perfektná kondícia ihriska nevynímajúc.



Práve tento rezort je privilegovaný jednému a tomu istému garantovi našich stretnutí, Jurajovi Hrivíkovi, ktorý spolu s manželkou Renátou, aj tohto roku zabezpečili všetko potrebné k spokojnosti nás všetkých, zúčastnených.


Na záver skvelého dňa sme pogratulovali na stupni víťazov Miroslavovi Kruželovi a to hneď dvakrát. Ako víťazovi kategórie STBF MIX NETTO, ako aj víťazovi kategórie MIX BRUTTO. Miroslav spolu s Jurajom Hrivíkom, zahrali golfové ihrisko na najnižší počet rán.

Ďalšie stupne víťazov obsadil Tibor Švec pred Dušanom Kyškom.

Srdečne gratulujeme!


Dovidenia na Majstrovstvách klubu na Táľoch. Čaká nás dvojdňový golfový a spoločenský zážitok, ktorý opäť poteší naše golfové duše.

Neodkladaj na zajtra to, z čoho sa môžeš tešiť dnes.
41 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page