top of page

4.KOLO LETNEJ TÚRY PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU, ROAD SK & JUSTIN PAUKIN, NEW COURSE ČELADNÁ

Aktualizováno: 31. 8. 2022

Golfová príprava hráčov, pred zahájením 4.kola golfovej túry, prebiehala v plnom prúde. Málokto sa však vedel pripraviť na obtiažnosť ihriska spojenú s neúprosnou slnečnou páľavou. Podmienky pre získanie víťazstva boli pre každého rovnaké. Raz sa z ihriska ozýval smiech, inokedy hromženie.

Osemnásta jamka bola stretom zmierenia a výhry nad sebou samým každého jedného z nás.

Džbán studenej limonády alebo čapovaná Plzeň v krásnom prostredí Clubhousu, chutili osviežujúco. A keď sme si posadali za spoločný stôl, až vtedy sa rozhostila super nálada a veselá vrava. Hlavného slova sa ujal Juraj Hrivík. Padali slová chvály ale aj vďaky. Bolo úžasné sledovať, ako organizácia spoločného podujatia nie je postavená na jednej osobe, ale pridávajú sa ďalší, organizačne zdatní, výnimoční členovia klubu. Extra vďaka patrí manželom Markulčekovcom.



Jeden z tých, ktorému turnaj sadol, ako sa hovorí: "ako presná rana na palicu", bol Martin Paučin, jeden z garantov turnaja ROAD SK & PAUKIN GC. Tým druhým bol Dávid Paučin, majiteľ exkluzívnej značky Pánskych oblekov JUSTIN PAUKIN.

Skôr než sa začalo vyhodnotenie víťazov hlavných kategórií, Paučinovci pogratulovali víťazom doplnkových súťaží.

Juraj Hrivík zahral najbližšie k jamke, NEAREST TO PIN.

Jaroslav Kaščák sa stal víťazom SECOND BEST SHOT a Martin Sakál zahral najdlhšiu ranu zo všetkých hráčov, LONGEST DRIVE.

Víťazom srdečne gratulujeme!




V hlavnej kategórii STBF MIX NETTO zvíťazil Martin Paučin. Avšak jeho profesionálny prístup na seba nenechal dlho čakať a ako organizátor a garant turnaja svoju víťaznú cenu posunul ďalšiemu úspešnému hráčovi, Miroslavovi Kruželovi, ktorý zvíťazil pred Jaroslavom Kaščákom a Partikom Kurimským.



Milan Čellár bol ocenený ako hráč s najnižším počtom rán na ihrisku, čím sa stal víťazom kategórie MIX BRUTTO.

Srdečne všetkým gratulujeme a prajeme ďalšie skvelé golfové úspechy!



Dovidenia na ďalšom malebnom golfovom ihrisku v Ostraviciach.


Tajomstvo života je v čestnosti a férovom konaní. Ak ich dokážeš sfalšovať, tak si ich vyrobil.

59 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page