top of page

MAJSTRI PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU 2018


Stalo sa to už tradíciou, že Otvorené Majstrovstvá Prvého žilinského golfového klubu, organizujeme na ihrisku Gray Bear na Táľoch, každé dva roky. Je až neuveriteľné, ako čas rýchlo plynie a s úsmevom na tvári len spokojne krútime hlavami, že zas a opäť zdieľame priateľské stretnutie práve na tomto golfovom ihrisku s reputáciou dokonalosti. Čo je pravda, nie je hriech a opäť sa potvrdilo, že golfové ihrisko na Horehroní vzbudzuje dôveru a profesionalitu.

Dva dni, krok za krokom, sme nasledovali biele či žlté golfové loptičky s vidinou zdokonaľovania sa každou jednou ranou. To je na tom to pekné, že častokrát sa potýkame s vlastným postojom a sebareflexiou, ktorá poukazuje na vlastnosť zvanú "pokora". A je zrejmé, že disciplinovanosť, tréning a skúsenosť z nás robia víťazov. Dva dni, dve osemnástky, dve kategórie. Jedna súťaž odmenila to najlepšie z najlepšieho a tá druhá, najlepšie z pokroku.

Úspešné napredovanie, ktoré nie je len o číslach, preukázal Jakub Rapšík pred Dávidom Paučinom a Martinom Paučinom. Traja šampióni kategórie STBF mix NETTO. Veľká gratulácia, páni! Vieme, že toto je len začiatok úspešného golfového progresu.


Víťazi kategórie STBF MIX netto na Majstrovstvách Prvého žilinského golfového klubu 2018 Gray Bear Tále

Majstrovský titul je odmenou za všetky minúty, hodiny a kilometre, ktoré golfista venuje rozvoju a práci na sebe samom. Tohtoročný titul Majstra a Majsterky obhájili manželia Demeter a Ľubica Markulčekovci, ktorým týmto ešte raz srdečne gratulujeme! Absolútnym víťazom Hry na rany sa stal Ján Galovič z Golfového klubu Tále, ktorý potvrdil svoje golfové zručnosti na domácom ihrisku. Boli sme poctení jeho účasťou.


Majstri Prvého žilinského golfového klubu 2018 s absolútnym víťazom Majstrovstiev

Atmosféra, počasie, jedlo, proste všetko, čo sme si namaľovali, sa prejavilo. Hŕstka úžasných ľudí, ktorá dáva tomuto klubu život. S úctou, ďakujeme!

18 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page